Tijdens de aanvraag kan je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen.
De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:
• Inkomsten / lasten toets
• Identificatie met behulp van IDIN
• Overeenkomst digitaal accepteren
• Ondertekening automatische incasso

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd wordt het eerste termijnbedrag na 30 dagen afgeschreven.

Maak nu gebruik van de Pilot Aanbieding en bespaar € 700

Nu van € 1450 voor € 750!
Tijdens deze periode wordt er enkel 1 pilot training gegeven.
Aanbieding

Veelgestelde vragen

Hoe betaal ik met SprayPay?
Wanneer je jouw training wilt afrekenen, kies bij betaalmogelijkheden dan voor de optie “SprayPay – Gespreid betalen”.

Wanneer kom ik in aanmerking voor gespreid betalen?
Wanneer je in Nederland woont, en in bezit bent van een Nederlandse bankrekening. Dan kan je betalen met SprayPay. SprayPay verstrekt kredieten vanaf een aankoopbedrag van €250,- tot €3500,-.

Hoe wordt mijn aanvraag goedgekeurd? 
Om de aanvraag te controleren, worden een aantal vragen gesteld over je financiële situatie. Vervolgens checkt SprayPay bij het BKR of je nog andere financiële verplichtingen hebt. Op basis hiervan wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd. Mocht je aanvraag worden afgekeurd, kun je altijd SprayPay om de reden hiervan navragen.

Hoe hoog is de rente die ik moet betalen?
SprayPay werkt met een rente van 11,9% van het aankoopbedrag op basis van 36 maanden.

Wat als ik mijn bestelling wil retourneren of annuleren?
Je kunt je bestelling uiteraard retourneren of annuleren. Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Dan ben je SprayPay dus niets meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast.

Kan ik tussentijds extra of volledig aflossen?
Je kunt altijd boetevrij extra of volledig aflossen.

Heeft dit invloed op mijn BKR-registratie?
Als je altijd op tijd betaalt, heeft dit geen invloed op je BKR-registratie. Als je meer dan twee maanden achterloopt met betalen, is SprayPay verplicht dit te melden bij het BKR. Dit kan dus gevolgen hebben voor andere leningen of abonnementen. SprayPay heeft het recht om de aangekochte producten op te eisen bij achterstallige betaling.

Is SprayPay betrouwbaar?
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft een vergunning afgegeven aan SprayPay, met deze vergunning hebben zij toestemming om kredieten te verlenen. Om de veiligheid te waarborgen, wordt je geïdentificeerd met behulp van iDin. In het betaaloverzicht vind je jouw persoonlijke gegevens, het maandbedrag en de data van afschrijving. Controleer deze gegevens goed.